02Juny2023

SOOLARCOOP. Ajuts per al suport a cooperatives i/o associacions d’autoorganització ciutadana que incloguin el desenvolupament de models de gestió i funcionament de comunitats energètiques

Han estat publicades les bases reguladores de les ajudes SOLARCOOP. Son subvencions de suport a comunitats energètiques en forma de cooperatives de consum. Podeu consultar tot el que té a veure amb aquest ajut a l’Oficina Comarcal de Transició Energètica del Pallars Jussà.
La finalitat d’aquests ajuts és la constitució o reforçament de cooperatives de consums i/o associacions locals que vulguin esdevenir cooperatives de consum i que estiguin orientades a la producció, distribució i ús d’energies renovables i a l’eficiència energètica.


RESOLUCIÓ ACC/4018/2022, de 21 de desembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions de minimis per al suport a cooperatives i/o associacions d’autoorganització ciutadana que incloguin el desenvolupament de models de gestió i funcionament de comunitats energètiques (SOLARCOOP).
https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8819/1944579.pdf
Enllaç a pàgina web Generalitat de Catalunya: https://icaen.gencat.cat/ca/energia/ajuts/comunitats-energetiques/solarcoop/

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.