02Juny2023

Els centres de primària del Pallars Jussà participen en la campanya “Els seus drets en joc” de recollida de joguines

La Creu Roja del Pallars Jussà amb la col·laboració de l’ Oficina Comarcal de Consum han portat a terme aquests dies la campanya solidària “Els seus drets en joc” de recollida de joguines, que cada any permet fer arribar la il·lusió a les nenes i els nens de famílies desafavorides de la comarca.
Aquesta campanya compta amb la col·laboració de tots els centres escolars de primària de la comarca que durant el mes de desembre han rebut les donacions de joguines de nens i nenes. On més intensament s’ha viscut la campanya ha estat al centre de les Claretianes de Tremp on s’han recollit gairebé el 90% de les joguines.

Entre els objectius de la campanya hi ha el de promoure la solidaritat entre els infants i alhora promoure el consum responsable i evitar actituds com la compra compulsiva. 

Per complir amb aquest caràcter educatiu i solidari que busca la campanya, totes les joguines recollides compleixen tres requisits fonamentals no ser sexistes ni bèl·liques i totes són noves. D’aquesta forma aquest serà realment un acte solidari donat que, tal com diu la mateixa campanya, tots els nens tenen dret a una joguina nova perquè no hi ha una infància de primera categoria i una de segona. 

El president de Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, ha volgut agrair el paper que tenen educadores i educadors dels centres escolars de la comarca en la sensibilització de nens i nenes cap a la solidaritat i la igualtat

La Creu Roja farà arribar els propers dies les joguines recollides a nens i nenes de famílies desafavorides de la comarca de forma que cap infant es quedi sense una joguina nova aquestes festes.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.