SUBVENCIÓ BO LLOGUER JOVE

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència no competitiva, per facilitar el gaudi d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’us per a persones joves amb mitjans econòmics escassos.

Termini de Presentació

El termini de presentació de sol·licituds serà del 08 de juny de 2022 a les 9h i finalitza el 17 de juny del 2022 a les 17h.

Qui la pot demanar

S’hi podran acollir aquelles persones físiques amb residència legal a Catalunya que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin de 18 anys a 35 anys, l’edat de 35 anys inclosa, i que, a més de complir els requisits tinguin un contracte d’arrendament o cessió d’ús d’habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent.

 

Import de la subvenció

L’import de la subvenció serà de 250€ amb el límit de l’import mensual de la renda o del preu de cessió i s’atorga per a un termini màxim de 2 anys.

 

Requisits

 

Resolució

 Les sol·licituds es tramiten i resolen per ordre de presentació en el Registre, sempre que la sol·licitud i la documentació estiguin completes i fins a l’esgotament del finançament disponible.

 

Com es pot tramitar

Telemàticament   Accés al Tràmit Bo Lloguer Jove

Presencialment a l’Oficina d’Habitatge al telèfon 973 650 187 i amb cita prèvia. 

 

Documentació

Us podeu descarregar la documentació a http://agenciahabitatge.gencat.cat o presencialment a la vostra Oficina d’Habitatge.

Compartir contingut