02Juny2023

El President del Consell participa en la celebració del “Dia Mundial de l’Aigua”

El President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol ha assistit a la commemoració del Dia Mundial de l’Aigua presidit per Teresa Jordà i Roura, consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
Durant la jornada es van posar en comú les diverses mirades al voltant de l’aigua i els reptes que ens planteja el context actual de l’emergència climàtica. Durant l’acte va tenir lloc també una conferència sobre la importància estratègica de les aigües subterrànies, a càrrec d’Anna Menció, professora i experta en Hidrogeologia aplicada a la gestió ambiental per la Universitat de Girona.

També es va celebrar una taula rodona en que hi van participar representants de diferents sectors on es van posar sobre la taula els reptes de l’aigua i el canvi climàtic i com des dels diferents sectors relacionats amb el departament es pot coadjuvar en la gestió més sostenible de l’aigua, en tant que element essencial per al desenvolupament sostenible del territori i transversal en tots els àmbits i nivells.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.