El CEI Pallars Jussà fa balanç de l'any 2021

Som a punt de finalitzar aquest 2021. Ha sigut un any difícil per a tots, sobretot per l’economia i l’empresa en general. Malgrat tot, al CEI Pallars Jussà hem intentat ajudar amb totes les nostres forces als emprenedors i empresaris de la comarca.
Volem acomiadar aquest any mostrant-vos el resultat de la nostra feina i esperant que el proper 2022 ens depari més oportunitats i més creixement econòmic per a la nostra comarca.

Des del CEI Pallars Jussà us desitgem un Feliç i pròsper any 2022

Des del CEI Pallars Jussà i a través del programa Catalunya Emprèn , hem atès a un total de de 192 persones.  Hem assessorat en diferents àmbits a 117 persones. S’ha organitzat 14 accions formatives en l’àmbit de l’emprenedoria i empresa en les que hi ha participat un total de 125 alumnes.

Hem confeccionat un total de 28 plans d’empresa/econòmic financers i se n’han derivat un total de 21 empreses de nova creació.

Al nostre viver d’empreses s’hi ha allotjat 8 usuaris entre empreses i teletreballadors.

Al servei REEMPRESA, hem aconseguit 5 casos d’èxit.

És un balanç prou satisfactori per un any tant complicat. Res de tot això s’hauria aconseguit sense tota a questa colla d’emprenedors que han demostrat un coratge extraordinari, una capacitat d’adaptació immensa i una il·lusió desbordant .

Gràcies a tot per confiar en nosaltres i convertir  al CEI Pallars Jussà en un referent de l’emprenedoria al Pirineu. Entre tots heu impulsat  un ecosistema emprenedor d’èxit en el que estem molt orgullosos d’haver participat.

Compartir contingut